wij kopen uw voorraden

 

Overtollige voorraad verkopen?

Wij kopen uw voorraden: Maak ruimte en verhoog uw liquiditeit

Heeft u overtollige voorraden die ruimte innemen en kosten genereren? Maak gebruik van onze snelle en betrouwbare opkoopservice en transformeer uw ongebruikte voorraden in directe liquiditeit. Bij ZANED begrijpen we dat een efficiënte voorraadbeheer essentieel is voor het succes van uw bedrijf. Daarom bieden wij een eenvoudige en transparante oplossing om uw overtollige voorraden snel en tegen aantrekkelijke prijzen te verkopen.

Waarom kiezen voor onze opkoopservice?

 1. Snelle afhandeling: Wij begrijpen dat tijd geld is. Daarom zorgen wij voor een snelle en efficiënte afhandeling van uw voorraadopruiming.

 2. Aantrekkelijke prijzen: Wij bieden concurrerende prijzen voor uw voorraden, zodat u een maximale return on investment kunt realiseren.

 3. Betrouwbaarheid: Met jarenlange ervaring in de branche en een uitstekende reputatie voor betrouwbaarheid, kunt u erop vertrouwen dat uw transacties bij ons in veilige handen zijn.

 4. Flexibiliteit: Wij zijn flexibel in onze aanpak en kunnen op maat gemaakte oplossingen bieden die aansluiten bij uw specifieke behoeften en wensen.

 5. Duurzaamheid: Wij geloven in een circulaire economie en streven ernaar om bij te dragen aan een duurzamere toekomst door het hergebruiken en recyclen van voorraden.

Hoe werkt het?

 1. Neem contact met ons op: Vul het contactformulier in of bel ons direct om uw voorraden te bespreken.

 2. Voorraadbeoordeling: Ons team van experts zal uw voorraden evalueren en een aantrekkelijk aanbod doen.

 3. Overeenkomst en betaling: Na goedkeuring van het aanbod, stellen we een overeenkomst op en zorgen we voor een snelle betaling.

 4. Logistieke afhandeling: Wij regelen de logistiek en zorgen voor een vlotte afhaling van uw voorraden.

 5. Duurzame verwerking: Uw voorraden worden op een verantwoorde manier verwerkt, waarbij recycling en hergebruik centraal staan.

Maak vandaag nog een einde aan overtollige voorraden en optimaliseer uw bedrijfsresultaten met onze opkoopservice. Neem contact op met Zaned en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het vrijmaken van waardevolle ruimte en het verhogen van uw liquiditeit. Samen bouwen we aan een winstgevende en duurzame toekomst!

Hoe gaat het in zijn werking?

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Voor een snelle afhandeling vragen wij u om in ieder geval de volgende gegevens in uw aanbieding te vermelden.

 • Het aantal
 • Uw richtprijs
 • De locatie waar de goederen staan
 • Een beschrijving van uw aanbod
 • Indien mogelijk foto’s (zijn de foto bestanden te groot en/of zijn het meerdere foto’s of documenten, dan kunt u uw aanbieding ook mailen naar info@zaned.nl